Artúr illatélményei

Playboy / Generation (2014)

2022. augusztus 03. 05:36 - Liberális Artúr

Adatlap

----------------------------------------------------------------------------------------------------

A vonal

Élmény: Ez egészen kellemes lett ezen az árszinten. Magamtól levendulás illatnak mondtam volna, amit megbolondít a geránium, de geránium nincs benne, így talán a bergamottól lesz kissé savanykásabb. Egy időben nagyon gyakori volt ez a tonkás-gerániumos jellegű parfümtípus és már herótom volt tőlük, de mivel régen szagoltam ilyet, most üdítően hatott. Nem mondom, hogy egyedi illat lenne, de teljesen kellemes és ennyiért jó vétel, kicsit a Hugo Boss Bottled (1998) vonalra hajaz: édes, fűszeres a levendulától, kicsit savanykás a bergamottól. Ehhez képest bőrön a kifulladás vaníliás, ennek papíron nyoma sincs nagyon sokáig, és még akkor is ott van az a savanykás jelleg. Ennyiért ajánlom.

Szubjektív értékelés: nem tetszik - elmegy - tetszik

A márkáról: Az amerikai Hugh Hefner (1926-2017) egyetemi évei alatt újságíróként is dolgozott, és bár nem számított nagy sikerre, mégis megpróbált összehozni egy saját magazint. Ez lett az 1953-as Playboy, aminek első kiadásához sikerült megszerezni egy korábbi, Marilyn Monroe-aktot, ennek köszönhette sikerét. Bár irodalmi és közéleti írások is bőven szerepeltek benne, elsősorban a meztelen nős képekkel azonosítják az olvasók. Az utolsó nyomtatott példány 2020-ban jelent meg. A cég sokfelé kiterjedt, parfümöket 2008-tól kezdtek forgalmazni.

Ikonikus termék: Playboy magazin

Díjazott parfümök: VIP (2012), Super (2013)

Zászlóshajók: -

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arturillat.blog.hu/api/trackback/id/tr5917896487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása