Artúr illatélményei

Playboy / VIP (2012)

2022. augusztus 01. 12:22 - Liberális Artúr

Adatlap

----------------------------------------------------------------------------------------------------

A vonal

Élmény: Nagyon édes cukorral indul, ez lenne a fehér csoki. magamban el is könyveltem, hogy biztos ilyen lesz végig, de nem, váratlanul elhalványul pár óra után az édes és utána valami sablonosabb jön. De ez a második szakasz már túl enyhe és nehezen tudom szétválasztani a jegyeket. Kicsit pikáns (rum, de inkább levendula), édes-savanykás (levendula némi rebarbarával) és fás (szantál). Ha ez a második szakasz intenzívebb lenne, kellemes lenne, persze még akkor sem különleges, de így meg sajnos nagyon kevés. Kicsit meglepett, hogy mégsem ez a vége a parfümnek, hanem újra előjön a cukros édesség, de eddig bőrön ugye már sehol sincs az egész.

Szubjektív értékelés: nem tetszik - elmegy - tetszik

A márkáról: Az amerikai Hugh Hefner (1926-2017) egyetemi évei alatt újságíróként is dolgozott, és bár nem számított nagy sikerre, mégis megpróbált összehozni egy saját magazint. Ez lett az 1953-as Playboy, aminek első kiadásához sikerült megszerezni egy korábbi, Marilyn Monroe-aktot, ennek köszönhette sikerét. Bár irodalmi és közéleti írások is bőven szerepeltek benne, elsősorban a meztelen nős képekkel azonosítják az olvasók. Az utolsó nyomtatott példány 2020-ban jelent meg. A cég sokfelé kiterjedt, parfümöket 2008-tól kezdtek forgalmazni.

Ikonikus termék: Playboy magazin

Díjazott parfümök: VIP (2012), Super (2013)

Zászlóshajók: -

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arturillat.blog.hu/api/trackback/id/tr817894773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása