Artúr illatélményei

Creed / Royal Water (1997)

2023. november 06. 15:19 - Liberális Artúr

Adatlap

Élmény: A nem túl összetett parfüm citrussal indul, ami az ámbrától vagy pézsmától öreges hatású. Kifulladásra lesz némi kellemes édessége a borókabogyótól, de hát ekkor már régen késő. Ezek a korai Creed-parfümök nem igazán jöttek be eddig.

Szubjektív értékelés: nem tetszik - elmegy - tetszik

nincs videó

A márkáról: Az angol James Henry Creed 1760-ban alapította meg szabóságát, ami onnantól lett igazán felkapott, hogy királyi megbízásokat kezdtek kapni. 1854-ben tették át székhelyüket Párizsba. Az első illat állítólag 1781-es, de több szakértő erősen kétkedik ennek hitelességében, mert nem lehet találni egyetlen illatot sem az 1970-es évek előttről. Az exkluzív hely családi vállalkozásban maradt, ezen illat alkotópárosa a jelenlegi családfő és fia.

Ikonikus termék: -

Magyarországi boltokban kapható férfi parfümök:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arturillat.blog.hu/api/trackback/id/tr4418250607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása