Artúr illatélményei

Maison Martin Margiela / Replica // By the Fireplace (2015)

2022. július 15. 13:33 - Liberális Artúr

Adatlap

----------------------------------------------------------------------------------------------------

A vonal

Élmény: Nevéhez méltón égett faillat, de kellemesen. Kicsit szúrós, erősen púderesen fás jellegű, vélhetően ezeket elsősorban a perubalzsam és a gajakfa okozzák. Csak pár órával később tisztázódik le, hogy ez az égett-szag valójában sokkal inkább egy nagyon édes valami, valószínűleg ez a gesztenye, bár engem inkább a kardamomra emlékeztet. A végére púderes vanília marad. Hangulatos darab, el tudom képzelni, hogy ez sokaknak tetszhet, szerintem szobaillatosítónak jobb lehet. Nem rossz, nem tucatillat, csak nem mozgat meg.

Szubjektív értékelés: nem tetszik - elmegy - tetszik

nincs videó

A márkáról: Martin Margiela (1957-) belga, szabadúszó divattervezőként dolgozott többek közt Jean Paul Gaultier-nek és később az Hermes-nek. 1989-ben alapította meg saját márkáját. Hírnevét a dekonstruált és avantgárd ruháinak köszönheti, jelentsen ez bármit is. Kerüli a nyilvánosságot, ezért keveset tudni róla biztosan, vélhetően 2009-ben kiszállt a márkája mögül. Az első parfüm 2010-es.

Ikonikus termék: -

Díjazott parfümök: Untitled (2010), Replica Lazy Sunday Morning (2013), Replica Beach Walk (2017), Autumn Vibes (2021)

Zászlóshajók: -

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arturillat.blog.hu/api/trackback/id/tr8217881745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása