Artúr illatélményei

Maison Martin Margiela / Replica // Beach Walk (2012)

2021. július 02. 15:03 - Liberális Artúr

Adatlap

----------------------------------------------------------------------------------------------------

A vonal:

 

Élmény papírcsíkon: Induláskor almás jelleget érzek, ami nincs benne, van viszont bors és citrus, talán ezek elegye adja. Aztán szépen kiütközik rajta a javarészt uralkodó kókusz, de szerencsére ez nem az a túlcukrozott kókusz, bár az igazihoz sincs sok köze. Végül néhány óra után felemelkedik a kókusz mellé valamiféle virágillat, gondolom ez lesz az ilang-ilang. Mások ezt az elegyet testápolósnak mondják és valóban van valami ilyesmi krémes jellege. Kellemes, szerintem ez inkább uniszex. "Sós bőrön napfény" - mondja a leírás, ebben nem sokat  látok.

Feleségem rovata:

  • Benyomás: Kellemesen virágos, de generikus.
  • Tetszik: Igen
  • Hordanád: Igen
  • Megvennéd: Nem

virágos, generikus, kellemes

Szubjektív értékelés: nem tetszik - elmegy - tetszik - megvenném

nincs videó

A márkáról: Martin Margiela (1957-) belga, szabadúszó divattervezőként dolgozott többek közt Jean Paul Gaultier-nek és később az Hermes-nek. 1989-ben alapította meg saját márkáját. Hírnevét a dekonstruált és avantgárd ruháinak köszönheti, jelentsen ez bármit is. Kerüli a nyilvánosságot, ezért keveset tudni róla biztosan, vélhetően 2009-ben kiszállt a márkája mögül. Az első parfüm 2010-es.

Ikonikus termék: -

Díjazott parfümök: Untitled (2010), Replica Lazy Sunday Morning (2013), Replica Beach Walk (2017)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arturillat.blog.hu/api/trackback/id/tr2916610282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása