Artúr illatélményei

Giorgio Armani / Emporio // Stronger With You /// Intensely (2019)

2020. augusztus 16. 10:23 - Liberális Artúr


Alkotó: -
Megjelenés: 2019, Olaszország
Ár (100 ml): kb. 32 000 Ft
Leírás: illatcsoportja keleti, illata karamelles-vaníliás, erős párolgású, téli-esti viselet
Honlap: https://www.armanibeauty.it/fragranze/spotlight/emporio-armani-stronger-with-you-intensely/ww-00180-arm.html#start=22&cgid=AXE_FRAGRANCE_HIM
Fragrantica: https://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Emporio-Armani-Stronger-With-You-Intensely-52802.html

Története: Az Emporio-vonal ugye 1998-ban indult egy meglepően kellemes citrusos-szantálos férfillattal.  Az Emporio 2017-es alvonala az aromás-vaníliás Stronger With You, ez a következő a sorban.

Élmény: Általában nem szoktak bejönni az édes illatok, de ennek az indulása egészen fantasztikus volt számomra, mert azonnal illatok kavalkadját éreztem, de nem összemosódott masszaként, mint jellemzően, hanem különálló jegyekként. Szó se róla, édes már ekkor is, de volt benne valami savanykásan rumos. A savanyúság talán a borókabogyóból vagy a zsályából jött, a rum nyilván a borostyán+fahéj akkordból vagy ki tudja, de mindenképpen valami karakteres gyümölcsös-virágosat éreztem. Bár a karamellt és a vaníliát mondják legerősebbnek, nem ez volt számomra a fő illatjegy - vagy igen, de akkor ez egy jóval enyhébb változat. A kifulladásra kezd valóban cukrosabb lenni, de még ez sem túl durva. Nem tudom, kik fogják nyerni a 2019-es díjakat, de ha ez a díjazottak között lesz, akkor jó eséllyel pályázik rá, hogy jövőre ez legyen az illatom.

Szólj hozzá!
Címkék: Giorgio Armani

A bejegyzés trackback címe:

https://arturillat.blog.hu/api/trackback/id/tr1216170332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása