Artúr illatélményei

Giorgio Armani / Emporio // Stronger with You (2017)

2019. június 15. 07:57 - Liberális Artúr


Alkotó: Cecil Matton
Típus: EDT
Év: 2017
Származás: Olaszország
Ár (100 ml): kb. 29 000 Ft
Fő illatjegy: vanília
Illatcsoport: aromás
Párolgás: magas
Évszak: tél
Napszak: este
Honlap: https://www.armanibeauty.it/fragranze/fragranze-uomo/emporio-armani-stronger-with-you/ww-00086-arm.html#start=3&cgid=F3_FRAGRANCES_HIM_EMPORIO_SWY
Fragrantica: https://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Emporio-Armani-Stronger-With-You-45258.html

Története: 2017-es, páros kollekció, egyszerre jelent meg a málnás-vaníliás női változattal. 2019-ben további változatok jelentek meg, szóval sikeresnek tűnik.

Szagértők: vaníliás, erős párolgással, téli viselet estére.

Élmény: A legelső illat citrusos (ananász?), majd fásnak kezdtem érezni, ami valószínűleg csak az egyre erősödő vanília megjelenése. Azt hittem, ennyi is marad, de talán a leírások miatt érezni kezdtem az enyhülő vanília alatt a gesztenyét, végül pedig egyre inkább egy vetiveres jelleg maradt meg belőle másnapra, holott ilyet egyáltalán nem kellene éreznem :D (De vannak más fás jegyei, biztos azok közül valamelyik.) Szerintem simán mehet nőkre is. A vaníliát leszámítva kellemesen meleg, de nem az esetem ez a típus.

Szólj hozzá!
Címkék: Giorgio Armani

A bejegyzés trackback címe:

https://arturillat.blog.hu/api/trackback/id/tr7916170600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása