Artúr illatélményei

Paco Rabanne / 1 Million // Lucky (2018)

2019. október 16. 08:49 - Liberális Artúr


Alkotó: Nathalie Gracia-Cetto
Megjelenés: 2018, Spanyolország
Ár (100 ml): kb. 28 000 Ft
Leírás: illatcsoportja fás, illata fás-mogyoró, közepes párolgású, őszi esti viselet
Honlap: https://www.pacorabanne.com/es/es/fragrances/million/million-lucky
Fragrantica: https://www.fragrantica.com/perfume/Paco-Rabanne/1-Million-Lucky-48903.html

Története: A 2008-as fás-fahéjas 1 Million akkora siker volt, hogy sorra jelentek meg azóta is különböző változatai; ez egy állítólag jobban sikerült darab, női párjával most jöttek ki 2018-ban.

Élmény: Le sem tagadhatná, kinek a leszármazottja, a nagyon jellegzetes meleg 1 Millionös DNS-sel indít, szerencsére idővel ez enyhül, fásulni kezd, de nem tudom melyik fától (a vetivert már ismerem, szóval a felsorolt jegyek közül marad a cédrus, kasmír, ámbrafa), illetve virágosodni, amit leginkább a jázmintól van. Viszonylag gyorsan enyhül. Szóval érdekesebb számomra az eredetinél, de továbbra is a partizó fiatalokat juttatja eszembe, és kb. addig is tart, amíg kitombolod magad a dizsiben.

Szólj hozzá!
Címkék: Paco Rabanne

A bejegyzés trackback címe:

https://arturillat.blog.hu/api/trackback/id/tr2616170462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása