Artúr illatélményei

Paco Rabanne / 1 Million (2008)

2019. február 26. 10:19 - Liberális Artúr

Alkotó: Michel Girard, Olivier Pescheux, Christophe Raynaud
Év: 2008
Származás: Spanyolország
Ár (100 ml): kb. 28 000 Ft
Fő illatjegy: fahéj
Illatcsoport: fás
Párolgás: erős
Évszak: tél
Napszak: este
Honlap: https://www.pacorabanne.com/ww/en/fragrances/million
Fragrantica: https://www.fragrantica.com/perfume/Paco-Rabanne/1-Million-3747.html

Története: Paco Rabanne 1934-ben született, spanyol. A Christian Diornál és a Givenchynél kezdett ékszertervezőként, ruháinál szokatlan anyagfelhasználásával tűnt ki. Saját cégét 1966-ban alapította, illatait a Puiggal együttmőködve tervezi. Az első 1969-es, nagy sikert aratott, ez pedig 2008-as, szintén elég népszerű ahhoz, hogy évente új változata jelenjen meg.

Szagértők: Fűszeres-fahéjas, erős párolgással, téli viselet estére.

Élmény: A gasztronómia miatt nálam a fahéj és a szilva összefolyik, de azért talán képes vagyok különbséget tenni a kettő között. na ennél az illatnál egészen biztosan nem egy természetes fahéjat éreztem, hanem inkább a szilvára hajazó változatát. Édes, ebben van némi bőrösség is talán, ha akarom, majd kezde erősödni hátul egy púderes-vaníliás jelleg. Ezek közül egyik sincs ebben elvileg, úgyhogy ennyit rólam :D Szerintem simán uniszex illat, ami a testiséget hangsúlyozza, mint a többi hasonszőrű édes kommersz termék. Éjszakai vadászoknak.

Szólj hozzá!
Címkék: Paco Rabanne

A bejegyzés trackback címe:

https://arturillat.blog.hu/api/trackback/id/tr9316170686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása