Artúr illatélményei

Hermes / Citron Noir (2018)

2019. október 09. 10:38 - Liberális Artúr


Alkotó: Christine Nagel
Megjelenés: 2018, Franciaország
Ár (100 ml): kb. 34 000 Ft
Leírás: illatcsoportja citrusos, illata citromos, közepes párolgású, nyári nappali viselet
Honlap: https://www.hermes.com/fr/fr/product/eau-de-citron-noir-eau-de-cologne-V40408/
Fragrantica: https://www.fragrantica.com/perfume/Herm-s/Eau-de-Citron-Noir-49231.html

Története: Az "eau" vonal talán nem is vonal, kb. mindig jelen volt az Hermes kínálatában. Ennek az ihletője egy arab étel, a lumi, amelyben a citromból kivész a gyümölcsök alapédessége és a készítés során némi füstös jelleg is ragad rá.

Élmény: A kölni pontosan ezt akarta visszaadni, hiszen a fő illata, a nagyon friss citrom már az első fújással megjelenik és végig uralkodik. Eddig pont olyan tökéletes, mint az Hermes Un Jardin sur le Nil grépfrútja. A gond ott kezdődik, hogy a második fázisban elő kéne jönni a füstnek és a fás illatoknak, hogy megtámogassák a citromot, de az én orrom annyira érzékeny a citromra, hogy ebből semmit sem vettem észre. Szóval a citromja tökéletes és nem esik rosszul ellentétben pl. a Calvin Klein CK One-éval, de ezen kívül mást nem érzek rajta, így nem nyújt nagy élményt.

Szólj hozzá!
Címkék: Hermes

A bejegyzés trackback címe:

https://arturillat.blog.hu/api/trackback/id/tr9816170472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása