Artúr illatélményei

Billie Eilish / No 2 (2022)

2023. június 26. 06:28 - Liberális Artúr


Adatlap

----------------------------------------------------------------------------------------------------

A vonal:

Élmény: Nem alaptalanul vádolják a Fragrance Foundations Awards-ot kommersz "ízléssel", szépen megnyilvánul abban is, hogy a korábbi években Ariana Grande parfümjei nyertek a kategóriában, előtte Taylor Swift, előtte Justin Bieber... stb., tavaly óta meg Billie Eilish. Az még viszonylag tini, de a korábbiaknál már komolyabb parfüm volt, ezúttal pedig már eleve uniszexre vették. Nagyon enyhe, ezért nehezen érzem ki a jegyeket belőle, de valami fás-zöldes jelleg a jellemző rá. Hazugság lenne azt írnom, hogy felismerem benne a papiruszt vagy a palo santót, de valami olyasmit képzeljetek el. Az elején még megvan benne a tiniparfümök kókusz-tejszín-édes jellege, de ez nem tart sokáig. Illatra teljesen korrekt, csak túl enyhe. Ez már felnőtt parfüm, ebből a márkából még lehet is valami.

Szubjektív értékelés: nem tetszik - elmegy - tetszik

A márkáról: Billie Eilish (2001-) amerikai énekest a színész szülei vitték bele a showbizniszbe, 2015-ben már felfigyeltek rá, és 2016-tól egyre sikeresebb tudott lenni, a csúcsot eddig a 2019-es Bad Guy jelenti.

Ikonikus termék: Bad Guy (2019)

Díjazott parfümök: Billie Eilish (2021), No 2 (2022)

Megvenném:

  • -
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arturillat.blog.hu/api/trackback/id/tr4318152876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása