Artúr illatélményei

G. Bellini / X-Bolt (2022)

2023. május 27. 16:45 - Liberális Artúr


Adatlap

----------------------------------------------------------------------------------------------------

A vonal

  • X-Bolt

Élmény: Azonnal kapunk egy nagy adag művaníliát, ami lassanként fásulni kezd. Ugyanakkor középtájékon van egy kicsit pikáns alhangja az almától, illetve azt is meg kell hagyni neki, hogy elég erős az árához képest. Ha az eleje szebb lenne, remek vétel lenne, de ennyiért így is teljesen korrekt annak, aki ezt az illattípust szereti.

Szubjektív értékelés: nem tetszik - elmegy - tetszik

nincs videó

A márkáról: A Lidl gyümölcskereskedést 1858-ban alapították meg Németországban. Ehhez társult be 1932-ben Josef Schwarz, aki általános kiskereskedelmi lánccá alakította az üzletet. 1973-ban az Aldit lemásolva nyitották meg az első Lidl üzletet, 1989-ben váltak nemzetközivé, de főleg Európában vannak jelen mintegy 12 ezer üzlettel. A G. Bellini parfümmárka elvileg az övéké.

Ikonikus termék: -

Díjazott parfümök: -

Zászlóshajók: -

Megvenném:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arturillat.blog.hu/api/trackback/id/tr3518133568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása