Artúr illatélményei

Gisada / Ambassador // Intense (2022)

2023. május 12. 08:39 - Liberális Artúr

Adatlap

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------

A vonal

  • Gisada (2016)
  • Ambassador (2019)
    • Intense (2022)
  • Luxury (2021)

Élmény: Nem véletlenül volt az első gondolatom a Dior Sauvage Elixir (2021), mindenki másnak is ez ugrott be róla :D Konkrétan az az ózonos kardamombomba. Az édességért talán elsősorban a karamell felel, majd egyre bőrösebbnek kezdem érezni. Egy ponton, valahol középtájon megérzem az édesgyökeret is. Erős, bőrön is érezni még sok-sok órával később is. Első találkozásom ezzel a márkával tehát jól sikerült, egy intenzív, kellemes, férfias illat. Ha az olcsó kategóriába tartozna, megkapná a "tetszik" értékelést, így viszont még hiányzik belőle az a plusz, ami miatt tényleg tetszene.

Szubjektív értékelés: nem tetszik - elmegy - tetszik

A márkáról: A weblapjuk szerint két svájci testvér alapította a márkát 2013-ban, de azt nem írják, kik. A céljuk, hogy újfajta módon fejezzék ki a parfümök iránti szenvedélyüket, de azt nem írják, hogyan.

Ikonikus termék: láncdressz (1966)

Díjazott parfümök: -

Zászlóshajói: -

Megvenném:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arturillat.blog.hu/api/trackback/id/tr1418121998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása