Artúr illatélményei

Kenzo / Homme // Eau de Toilette (2022)

2023. április 14. 03:54 - Liberális Artúr

Adatlap

----------------------------------------------------------------------------------------------------

A vonal:

 

Élmény: Szinte már büdös tengeresen indul, ez enyhül meg idővel annyira, hogy jázminná szelídül vagy valami hasonló virágos illattá. Namármost a hivatalos felsorolásban ilyen nincs, úgyhogy ez legyen akkor a fenyő és a szantál elegye, a többiről nem tudom elképzelni se. A legvégére talán megjön a calypsone is (szintetikus tenger-görögdinnye illat), de az uralkodó akkor is egy fejér virág az én orromnak. Nekem ez egy kifejezetten krémes, fehér virágos illat, inkább nőinek mondanám.

Szubjektív értékelés: nem tetszik - elmegy - tetszik

nincs videó

A márkáról: Takada Kenzo 1939-ben született, japán, de az ottani iskolája elvégzése után 1964-ben Párizsba költözött, így üzlete franciának számít. Az 1970-es év hozta meg számára az áttörést saját üzlettel, divatbemutatóval, címlappal. 1988-ban jött ki első parfümjével.

Ikonikus termék: -

Díjazott parfümök: Flower (2000), Amour (2006), Totem (2015), Aqua (2018)

Zászlóshajók: Kenzo (1991), Kenzo (1996), Flower (2000)

Megvenném:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arturillat.blog.hu/api/trackback/id/tr518101138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása