Artúr illatélményei

BDK Parfums / Velvet Tonka (2021)

2022. augusztus 15. 07:41 - Liberális Artúr

Adatlap

----------------------------------------------------------------------------------------------------

A vonal:

 

Élmény: Bőrön végig a krémes jellegű, enyhe mandula uralkodik, papíron már van benne valami szúrós is, ami vélhetően a dohány. Őszintén szólva ez az elegy nekem nem igazán passzol, így inkább megörültem, amikor sok-sok óra múlva elhalványult a dohány és újra a mandula került uralkodó helyzetbe. A legeslegvégén jön csak elő a  tonka némi rózsával, emiatt (de a mandula miatt is) nekem inkább nőiesebb illat. Összességében nem fogott meg, nem ez a világom.

Szubjektív értékelés: nem tetszik - elmegy - tetszik

nincs videó

A márkáról: A francia David Benedek (1989-) nyilván magyar származású. Nagyszülei elvileg románok voltak, onnan menekültek a kommunizmus elől Franciaországba és nem kis szerepük volt abban, hogy a francia parfümök népszerűekké váltak Amerikában, hiszen ők voltak a terjesztőik. Még az 1950-es években a mai napig álló parfümáruházat nyitottak, így nem csoda, hogy Benedek parfümőr lett.

Ikonikus termék:-

Díjazott parfümök: Velvet Tonka (2021)

Zászlóshajók: -

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arturillat.blog.hu/api/trackback/id/tr1417907489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása