Artúr illatélményei

Frederic Malle / Synthetic Jungle (2021)

2022. július 30. 23:04 - Liberális Artúr

Adatlap

----------------------------------------------------------------------------------------------------

A vonal:

Élmény: Elképzelt természet, mondja a koncepció, hát legyen. A zöld különböző árnyalataira kellene számítanom sok virággal, ehhez képest végig uralkodik rajta a keserű gyöngyvirág. Bőrön ez elmúlik néhány óra alatt és jobban kijön a zöldes jelleg, de ez enyhe és kb. bármi okozhatja. És persze van egy csomó nüansznyi dolog még, pl. van egy pici krémes jellege (ilang-ilang). Összességében nem hatott meg különösebben, gyöngyvirágos illatból van még bőven.

Szubjektív értékelés: nem tetszik - elmegy - tetszik

A márkáról: Frederic Malle 1962-ben született, francia. Anyja a Diornál dolgozott (nagybátjya pedig a rendező Malle), ő is a parfümök világában képzelte el életét afféle közvetítőként a cégek és a parfümőrök közt, ami kezdetben nem járt sikerrel, míg meg nem alapította saját cégét 2000-ben. A koncepciója az, hogy ő egy főszerkesztő, a parfümőrök pedig az "írói"; szabad kezet kapnak az alkotásban, Malle pedig saját cége helyett a parfümőröket emeli ki a csomagolásokon.

Ikonikus termék: -

Díjazott parfümök:  Musc Ravageur (2000), Music for a While (2018)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arturillat.blog.hu/api/trackback/id/tr7517894267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása