Artúr illatélményei

s. Oliver / So Pure (2017)

2022. június 25. 09:49 - Liberális Artúr


Adatlap

----------------------------------------------------------------------------------------------------

A vonal

  • s. Oliver (2006)
  • Selection (2007)
  • Black Label (2018)
  • #YourMoment (2019)
  • Follow Your Soul (2020)
  • Pure Sense (2021)

Élmény: Tipikusan gerániumos illat, ám az elején elvonja a figyelmemet az ibolya, amitől szinte női illattá válik és hozza a So Pure-ra keresztelt tiszta érzetet. Ezt az első szakaszt követően aztán persze beüt a jól ismert geránium, ami itt egy édesebb, mélyebb változat a megszokottól (levendula? alma? kardamom?), szóval egy fokkal élvezhetőbb. Az eleje kicsit meglepett, végülis nem rossz a közepe, a végére pedig visszatért a virágillat. Érdekes, hogy be mertek próbálkozni egy hagyományosan női virágillattal, ajánlom kipróbálásra, de nekem nem az esetem.

Szubjektív értékelés: nem tetszik - elmegy - tetszik

A márkáról: Bernd Freier (1946-) német vállalkozó, cégét 1969-ben alapította, a neve a Twist Oliverre utal (Sir Oliver), egy jogi vita miatt lett s. Oliver. Sikerét annak köszönhette, hogy a német nagykereskedők megkerülésével, közvetlenül Indiából importált, a mai napig elsősorban ruhákat árulnak. 1998-tól kezdte meg nemzetközi terjeszkedését. Az első parfüm 2006-ban jelent meg.

Ikonikus termék: -

Díjazott parfümök: -

Zászlóshajók: -

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arturillat.blog.hu/api/trackback/id/tr7817866451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása