Artúr illatélményei

Police / To Be // Goodvibes (2021)

2022. április 27. 00:06 - Liberális Artúr

Adatlap

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------

A vonal

Élmény: Erős édességgel indul, amit nem tudok beazonosítani, aztán ez gyógynövényesedik (levendula, boróka?). Igazából egyik hivatalos jegy sem passzol rá, helyettük egy enyhébb, kicsit gyümölcsösebb, frissebb Jean Paul Gaultier Le Male-t (1995) érzek. Ez legyen a borókabogyó? Bőrön ugyanez, csak picit enyhébb, de egészen sokáig bírja, csak 3-4 óra után kezd kifulladni. Összességében kellemes, de nem túl erős és nincs benne semmi markáns.

Szubjektív értékelés: nem tetszik - elmegy - tetszik

A márkáról:  A Police-t 1983-ban alapították az olasz De Rigo testvérek azzal a céllal, hogy az amerikai rendőrök vagány napszemüvegeit divatosítsák. Kezdetben tehát napszemüvegeket árultak, majd egyre többféle kiegészítő került be a listájukba, 1997 óta parfümök is.

Ikonikus termék: napszemüveg

Díjazott parfümök: -

Zászlóshajók: To Be (2011)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arturillat.blog.hu/api/trackback/id/tr1217817151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása