Artúr illatélményei

Esprit / Essential (2021)

2022. február 17. 09:00 - Liberális Artúr


 

Adatlap

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------

A vonal

  • Esprit (2001)
  • Signature (2019)
  • Essential (2021)

Élmény: Aromás-citrusos indulás, a középső szakasz legyen málna-ibolyalevél, de nem édes-fás beütésű, hanem friss. Van valamilyen kellemetlenül pézsmás beütése, ehhez talán a gardénia is hozzájárul. Bőrön ez sokkal erősebben megmutatkozik, papíron jobban dominál az üde jelleg. Ezek alapján akár érdekesnek is hangozhat, de valójában összességében semmiben sem tér el a hasonló tucatillatoktól. Ilyen vagy ennél jobb parfümök vannak olcsóbban is.

Szubjektív értékelés: nem tetszik - elmegy - tetszik

nincs videó

A márkáról: Az amerikai Susie Russell (1943-) és Doug Tompkins (1943-2015) természetjáróként túrázás közben ismerkedtek meg, majd összeházasodtak. Sajáttervezésű ruhákat árultak, ebből nőtte ki magát a divatcikkeket takaró Esprit és a túracuccokban utazó North Face márkák 1968-tól. Az első illatuk 2001-es.

Ikonikus termék:-

Díjazott parfümök: -

Zászlóshajók: -

Szólj hozzá!
Címkék: Esprit

A bejegyzés trackback címe:

https://arturillat.blog.hu/api/trackback/id/tr1517536236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása