Artúr illatélményei

Carolina Herrera / Bad Boy (2019)

2021. augusztus 12. 07:21 - Liberális Artúr

Adatlap

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------

A vonal:

  • Carolina Herrera (1988)
  • 212 (1997)
  • Chic (2002)
  • Confidential (2015)
  • Good Girl (2016)
  • Bad Boy (2019)

Élmény papírcsíkon: Szokásos unalmas zsályás-tonkás illat citrusos indulással, kár rá vesztegetni a szót. Szinte a teljes kifulladásig kell várni, hogy a kakaós jelleg érezhetővé váljon.

Élmény bőrön: Itt már picit lehet vesztegetni a szót, ugyanis az unalom után nem púderesre fullad ki a parfüm, hanem vaníliás illat uralkodik el némi csavarral (amberwood? kakaó?). Ez egészen kellemes, de fura mód papíron nem jött ki. Ha ez a fásan vaníliás, rágógumisan kakaós jelleg erőteljesebb és a kezdetektől jelen van, akkor egyrészt a Dior Homme-ra emlékeztetne, másrészt valamivel izgalmasabb illat lenne.

Szubjektív értékelés: nem tetszik - elmegy - tetszik - megvenném

A márkáról: Carolina Herrera (1939-) venezuelai, egy divatcég sajtósaként kezdett, majd velük együtt költözött Amerikába, ahol népszerű társasági figuraként mozgott menő körökben és öltözködésével gyakran feltűnést keltett. 1981-ben vetette fel neki a Vogue főszerkesztője, hogy tervezzen esetleg saját ruhákat. Megtette, sikert aratott. 1988-ban jött ki az első parfümmel,  2018-ban vonult vissza.

Ikonikus termék: -

Díjazott parfümök: 212 VIP (2011), Good Girl (2016)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arturillat.blog.hu/api/trackback/id/tr616655964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása