Artúr illatélményei

Giorgio Armani / Nuit (2013)

2020. augusztus 03. 08:21 - Liberális Artúr


Alkotó: Marie Salamagne
Megjelenés: 2013, Olaszország
Ár (100 ml): kb. 41 000 Ft
Leírás: illatcsoportja keleti, illata nőszirmos-tonkababos, erős párolgású, téli-esti viselet
Honlap: https://www.armanibeauty.it/fragranze/fragranze-uomo/eaux-pour-homme/eau-de-nuit/AP4001.html#start=1&cgid=F3_FRAGRANCES_HIM_GA_EAUX
Fragrantica: https://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Armani-Eau-de-Nuit-17231.html

Története: Az Eau Pour Homme vonal egy 1984-es citrusos férfiillat 2013-as feltámasztása, ennek egy 2013-es változata tárgyunk.

Élmény: Az első fújás édeskésen borostyános vagy tonkás, ami enyhe bőrillatra emlékeztet, ezután meglepetésemre fordulatot vesz és bejön a nőszirom elnyomva minden mást. Ez az első fél órában újra elhal és visszajön a borostyán/tonkababos, majdnem vaníliás édesség, talán némi szerecsendióval. Ez a kollekció többi tagjához képest már nem enyhe végre. Az első fázisa tök érdekes, kár, hogy később nincsenek ilyen átmenetek. Kellemes, de nem vagyok oda ezért a típusú édes illatért.

Szólj hozzá!
Címkék: Giorgio Armani

A bejegyzés trackback címe:

https://arturillat.blog.hu/api/trackback/id/tr4516170344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása