Artúr illatélményei

Giorgio Armani / Emporio // Diamonds (2008)

2020. július 28. 12:59 - Liberális Artúr


Alkotó: Jacques Cavallier
Megjelenés: 2008, Olaszország
Ár (100 ml): kb. 39 000 Ft
Leírás: illatcsoportja fás, illata kakaós, közepes párolgású, tavaszi-nappali iviselet
Honlap: https://www.armanibeauty.it/fragranze/fragranze-uomo/emporio-armani-diamonds/emporio-armani-diamonds-for-men-eau-de-toilette/AP34103.html#start=3&cgid=F3_FRAGRANCES_HIM_EMPORIO_SWY
Fragrantica: https://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Emporio-Armani-Diamonds-for-Men-3793.html

Története: Az Emporio Armani legutóbbi posztunk tárgyával (és női párjával) indult 1998-ban, ennek egy leágazása a 2007-es Emporio Armani Diamonds vonal, amelynek ez az első férfiillata.

Élmény: Először kellemetlenül alkoholos-ragasztós szag csapja meg az orrom, de már megtanultam ezzel nem törődni és kivárni azt a pár percet, amíg elmúlik. Jön is a beígért bergamot, ami ebben a kombinációban nekem nagyon nem a kedvencem, hogy finoman fogalmazzak. A többség a kakaót említi fő jegyként, nálam viszont fura dolog történt: kb. fél órával később szinte már semmit sem éreztem. Valami édeskés illata van, de annyira gyenge, hogy nem ér semmit.

Szólj hozzá!
Címkék: Giorgio Armani

A bejegyzés trackback címe:

https://arturillat.blog.hu/api/trackback/id/tr8916170350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása