Artúr illatélményei

Giorgio Armani / Prive // Iris Celadon (2017)

2020. január 20. 06:28 - Liberális Artúr

 

 


Alkotó: -
Típus: parfüm
Megjelenés: 2017, Olaszország
Ár (100 ml): kb. 89 000 Ft
Leírás: illatcsoportja virágos, illata pézsmás-nőszirmos-pacsulis-csokoládés, közepes párolgású, őszi-esti viselet
Honlap: https://www.armanibeauty.it/fragranze/profumi-armani-prive/la-collection/iris-celadon/ww-00053-arm.html#start=14&cgid=AXE_FRAGRANCE_ARMANIPRIVE
Fragrantica: https://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Iris-Celadon-42886.html

Története: Az Armaniról imád almárkákat létrehozni, én meg utálom őket érte és kapják be, akkor se fogom máshogy hívni őket. A Prive-vonal 2004 óta létezik, de nem találtam infót róla, hogy mi akar lenni, bár nyilván egy exkluzívabb dolog az áraikat nézve.

Élmény: A nőszirom jön meg először, majd púderesedni kezd, ami biztos az aldehidtől van. Fura viszontszaglani ez a jegyet 2017-ben, de nem a túltolt, szúrós, így nem vészes. A csokoládét emlegetik harmadik legerősebb jegyként, és valóban van benne édeskés, amit ha akarok, lehet csoki, de talán közelebb áll a kardamomhoz az én orromban leaglábbis. Többet vártam egy ilyen magasabbra sorolt illatnál és inkább nőiesnek mondanám.

Szólj hozzá!
Címkék: Giorgio Armani

A bejegyzés trackback címe:

https://arturillat.blog.hu/api/trackback/id/tr5716170432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása