Artúr illatélményei

Donna Karan / Be Delicious (2004)

2019. május 29. 07:35 - Liberális Artúr


Alkotó: Maurice Roucel
Év: 2004
Származás: Egyesült Államok
Ár (100 ml): kb. 27 000 Ft
Fő illatjegy: zöldalma
Illatcsoport: virágos
Párolgás: közepes
Évszak: nyár
Napszak: nappal
Honlap: https://www.donnakaran.com/product/dkny+be+delicious+edp+3.4+oz.do?sortby=ourPicks&from=fn&selectedOption=550579
Fragrantica: https://www.fragrantica.com/perfume/Donna-Karan/DKNY-Be-Delicious-498.html

Története: Donna Karan 1948-ban született, amerikai. Anyja model, apja szabó, szóvaladott volt az orientáció. Dizájnerként végzett és kezdett dolgozni 1984-ig, amikor megalapította saját cégét, majd 1988-ban a fiatalosabb, olcsóbb DKNY vonalat. 2007-ben megalapította az Urban Zen márkát, azóta ezzel foglalkozik. Az első parfüm 1992-es, ez 2004-es, több tucat változatot megérő darab.

Szagértők: Zöldalmás, közepes párolgással, nyári viselet nappalra.

Élmény: Az első fújás azonnal  belövi egy almás-uborkás vonalra (hasonló a Bath & Body Works Cucumber Melonjához). Egy virágillat selymesíti-nőiesíti, ami valószínűleg a gyöngyvirág; időnként ez erősebben jelenik meg, de az első benyomás illata végig dominál és megmarad. Ezt is uniszexnek gondolom. Kellemesen friss, de kár volt bele szerintem a virágért.

Szólj hozzá!
Címkék: Donna Karan

A bejegyzés trackback címe:

https://arturillat.blog.hu/api/trackback/id/tr2416170616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása