Artúr illatélményei

Gucci / Rush (1999)

2019. április 15. 08:22 - Liberális Artúr


Alkotó: Michel Almairac
Év: 1999
Származás: Olaszország
Ár (100 ml): kb. 48 000 Ft
Fő illatjegy: őszibarack
Illatcsoport: ciprusi
Párolgás: magas
Évszak: tél
Napszak: este
Honlap: https://www.gucci.com/it/it/pr/women/womens-fragrances/rush-75ml-eau-de-toilette-p-012769999990099?position=2&listName=ProductGrid&categoryPath=Beauty/Fragrances/Womens-Fragrances/Gucci-Rush
Fragrantica: https://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Gucci-Rush-686.html

Története: Az illat 1999-es, igazából sokat nem lehet róla elmondani, nem is született túl sok változata. A neve megbotránkoztató, egy amil-nitrit alapú partidrog után kapta a nevét, ami az 1970-1990-es években volt népszerű vágyfokozó.

Szagértők: Ciprusi-barackos-pacsulis, erőspárolgással, téli viselet estére.

Élmény: Mesterségesen édesen indul, ami kicsit gyümölcsösödik, ezt végülis hívhatjuk barackosnak. Ez a barackos jelleg aztán tovább módosul, mondjuk hogy ha hunyorítok, akkor pacsulis mellékszagú lesz valóban. Ezeket körbeöleli egy kezdetben erős, már-már fojtogató púderes jelleg, ami aztán vaníliássá szelídül és másnapra már ez a vanília marad csak. Kezdetben nagyon erős, de pár óra alatt elmegy az ereje. Ezek az édes-vaníliás illatok szerintem idősebb nőkhöz illenek.

Szólj hozzá!
Címkék: Gucci

A bejegyzés trackback címe:

https://arturillat.blog.hu/api/trackback/id/tr5916170646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása