Artúr illatélményei

Gucci / Bloom (2017)

2018. november 19. 07:02 - Liberális Artúr

Alkotó: Alberto Morillas
Év: 2017
Származás: Olaszország
Ár (100 ml): kb. 38 000 Ft
Fő illatjegy: tubarózsa
Illatcsoport: virágos
Párolgás: közepes
Évszak: tavasz
Napszak: nappal
Honlap: https://www.gucci.com/hu/en_gb/pr/beauty/fragrances/womens-fragrances/gucci-bloom/gucci-bloom-100ml-eau-de-parfum-p-488830999990099
Fragrantica: https://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Gucci-Bloom-44894.html

Története: Nahát, a Gucci idáig még nem szerepelt. Guccio Gucci 1881-ben született, olasz. Kamaszként egy elegáns hotel liftjét kezelte, ez ihlette útitáskáit. 1921-ben alapította meg kis üzletét, amit halála után adócsalás, gyilkosság tépázott meg az 1980-as években és ki is került a családi kézből a cég. Akkor vált újra sikeressé, amikor az 1990-es években csatlakozott a csapathoz a fiatal Tom Ford... Jelenleg a Kering alá tartozik a Gucci. Ezen illat alkotója az a Morillas, akinek a Calvin Klein CK One és a Giorgio Armani Acqua di Gio is köszönhető.

Szagértők: Virágos (tubarózsa, jázmin), közepes párolgással, nyári viselet nappalra.

Élmény: Nagyon erősen virágos, idővel póderessé kezd válni, de még másnapra is megtartja eredeti illatát,szóval ebben az esetben nem nagyon vannak változások, átmenetek. Nekem kissé erős, ezért idősebbeken tudom elképzelni, náluk is valamilyen szabadtéri környezetben vagy diszkóban.

Szólj hozzá!
Címkék: Gucci

A bejegyzés trackback címe:

https://arturillat.blog.hu/api/trackback/id/tr9716170784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása