Artúr illatélményei

Calvin Klein / Eternity (1988)

2018. október 22. 12:18 - Liberális Artúr

Alkotó: Sophia Grojsman
Év: 1988
Származás: Egyesült Államok
Ár (100 ml): kb. 29 000 Ft
Fő illatjegy: szegfű
Illatcsoport: virágos
Párolgás: erős
Évszak: tavasz
Napszak: nappal
Honlap: -
Fragranticahttps://www.fragrantica.com/perfume/Calvin-Klein/Eternity-257.html

Története: Természetesen Calvin Klein is magyar, legalábbis apja révén, de ő már Amerikában született. Egy szabónál tanult be, később saját ruhákat kezdett tervezni, végül a céget 1968-ban alapították gyermekkori barátjával. Szerencséjére bejáratos volt a menő new yorki körökbe, többek közt ennek és első farmerjeinek köszönheti hírnevét. 1981 óta vannak parfümjeik, az Eternity 1988-as. A készítője az a fehérorosz Sophia Grojsman, aki többek közt az Estee Lauder White Linent is megalkotta. A parfüm elvileg óda a házassághoz.

Szagértők: Virágos-szegfűs, közepesen tartós, közepesen párolog, inkább tavaszi-nyári, nappali viselet.

Élmény: Először virágosnak éreztem,ami kezdett átmenni túlérett gyümölcsbe. Kivételesen most nem éreztem szegfűt...Kissé bódító jellegű, bujának, erotikusnak mondanám, ha elképzelném egy meztelen nőn.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arturillat.blog.hu/api/trackback/id/tr1916170834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása